Kurser

Välkommen in i Blommornas magiska värld! 


Har du någon gång gång drömt om och tänkt på hur härligt det skulle vara att kunna göra ett mer professionellt arrangemang, eller binda buketter med spiralteknik, kanske har du funderat på att ställa ett steg längre och lära dig mer om floristikens grunder och byggstenar för att kunna göra ett arrangemang visuellt fulländat - DÅ har du kommit helt rätt! Allt detta är nämligen precis vad jag vill lära bara gräva! Man kan skapa så otroligt mycket med blommor, och du kan inte bara göra det bra, utan det ger utlopp för skapande, kreativitet och se något för själva ..... DET slår jag ett slag för!


Engby Garden håller kurser och Workshops både på plats här på EG, och genom Skillbreak , (www.skillbreak.com), och till hösten 2020 är tanken att det ska gör en onlinekurs som du kan gå helt när du vill och kan - mer info kommer om detta.

Här nedan ser du vad som finns att välja just nu och om du klickar här på Skillbreak , kommer du direkt till min kurs Blomstrande Vardagslyx - nästa datum blir den 15 augusti - det skulle vara mycket roligt om Du var med mig då!

Hoppas vi ses!
Varmt Välkommen

ONLINEKURS - Gå den precis NÄR du vill

Om du vill lära dig binda en bukett steg-för-steg med den mest användbara tekniken av dom alla, då ska du gå min kurs.Har du drömt om att lära dig mer om blommornas underbara värld - då har du kommit rätt! Du bestämmer själv när du ska göra den - du har 30 dagar på dig att fullfölja denna, så ingen stress. Du kan gå till webshopen och köpa kursen  för ett mycket förmånligt pris. Den tar bara 30 min, men sen kan du gå tillbaka och titta hur många gånger du vill under 30 dagar! Du får även tips & råd, samt viktig kunskap om blomstervård. När du väl köpt den, får du ett mejl med en länk där du kan logga in och sätta igång - du väljer helt själv NÄR du vill göra den, och jag finns här på mejl både före, under och efter ifall du har frågor eller bara vill prata blommor ....

[email protected]

Hoppas vi ses!

/ Therese

                                           

Blomstrande Vardagslyx -

 Spiralteknik Bukett

Låt oss skapa med blommor och vad naturen ger! Tycker du om blommor, har du drömt om att lära dig hur man binder buketter och arrangemang - då har du kommit helt rätt! I min kurs ger jag dig grundläggande råd i floristik och jag lär dig några av mina bästa tips och tricks. Jag hävdar att inget behöver vara svårt eller kosta en förmögenhet, det finns alltid något att ta med sig in från naturen. Speciellt under vår ljuva grönskande tid - men  också hela året om. Jag hoppas på att inspirera och få dig att våga börja skapa - det är ju så otroligt givande. Spelar ingen roll vilken nivå du är på - vi gör det helt för vårt välmående! Så med det sagt säger jag - Välkommen till ENGBY GARDEN & Blomstrande Vardagslyx !

 //Therese


HÖSTENS DATUM 

5 sep kl 13 - 15     3 okt kl 13 - 15

2 tim inkl fika efter årstid samt allt material

minst 5 - max 10 pers.

(betalning sker med Swisch eller bankkonto som fås vid bokning - ev allergier meddelas vid bokning) boka nedan eller mejla [email protected]

625:-

Boka här

Blomstrande Vardagslyx -

 Krans efter årstid

.Låt oss skapa med blommor och vad naturen ger! Tycker du om blommor, har du drömt om att lära dig hur man binder kransar - då har du kommit helt rätt! Vi sjunker in i kransarnas härliga värld för en stund och vi använder det som finns i säsong. Jag hoppas på att inspirera och få dig att fortsätta utforska - det är ju så otroligt givande. Vi gör det helt för vårt välmående & jag ser fram emot att få språka, med Er -  det blir en mysig stund här på Engby Garden att bara vara och njuta. 

Välkommen till Blomstrande Vardagslyx !

 //Therese

HÖSTENS DATUM  

24 okt kl 13 - 15    21 nov kl 13 - 15

2 tim  inkl fika efter årstid samt allt material

minst 5 - max 10 pers.

(betalning sker med Swisch eller bankkonto som fås vid bokning - ev allergier meddelas vid bokning)boka nedan eller mejla [email protected]

625:-

Boka här

Blomstrande Vardagslyx -

 Möhippa

Ska Du ordna en möhippa för någon eller gifta dig själv -  Kom då till mig på Engby Garden för en mysig stund, kanske sitter vi i uterummet, eller mitt i trädgården om vädret tillåter, eller kanske börjar vi med en mysig brasa framåt höstkanten vilket som, skapar vi med blommor som är i säsong & vad naturen ger! Jag hoppas på att inspirera, lära Er hur man binder buketter i spiralteknik, eller så kanske det är dags för kransar, eller rent av öva på brudbukett... Vad vi än gör hoppas jag  på att få dig  fortsätta utforska blomstrens magiska värld - det är ju så otroligt givande.  Jag ser fram emot att få språka, med Er & höra allt om förberedelserna inför stundande bröllop -  det blir en mysig stund här på Engby Garden ...att bara vara, stanna tiden några timmar och njuta innan den stora dagen är kommen! 

Varmt Välkommen

 //Therese

 

2,5 tim  inkl fika efter årstid eller Bubbel & Snacks samt allt material - 

minst 5 - max 10 pers.

(betalning sker med Swisch eller bankkonto som fås vid bokning - ev allergier meddelas vid bokning)boka nedan eller mejla  [email protected]

695:-

Boka här

Se en snutt från Engby Garden - när allt är i full blom

Följ oss på Instagram -

 det ser vi fram emot

Till webshopen


Besök gärna vår webshop med fina presenter att ge bort