Kurser

Välkommen in i Blommornas magiska värld! 


Har du någon gång gång drömt om och tänkt på hur härligt det skulle vara att kunna göra ett mer professionellt arrangemang, eller binda buketter med spiralteknik, kanske har du funderat på att ta din kunskap ett steg länghre & lära dig mer om floristikens grunder och byggstenar för att kunna göra ett arrangemang visuellt fulländat - DÅ har du kommit helt rätt! Allt detta är nämligen precis vad jag vill lära dig i mina kurser! Man kan skapa så otroligt mycket med blommor, och det   ger utlopp för skapande, kreativitet och något för själen..... DET slår jag ett slag för!


Engby Garden håller kurser och Workshops både på plats här på EG, och genom Skillbreak , (www.skillbreak.com), samt  digitala zoom möten så det finns alla varianter!! Om du vill kan jag skräddarsy en kurs så det passar dig eller gruppen helt utifrån vad ni önskar - inget är ju omöjligt - eller hur!?

Här nedan ser du vad som finns att välja på just nu och om du klickar här på Skillbreak , kommer du direkt till min kurs Blomstrande Vardagslyx - håll utkik där efter nya datum - det skulle vara mycket roligt om Du var med mig på en av kurserna!

Hoppas vi ses!
Varmt Välkommen

Blomstrande Vardagslyx -

 Spiralteknik Bukett

Låt oss skapa med blommor och vad naturen ger! Tycker du om blommor, har du drömt om att lära dig hur man binder buketter och arrangemang - då har du kommit helt rätt! I min kurs ger jag dig grundläggande råd i floristik och jag lär dig några av mina bästa tips och tricks. Jag hävdar att inget behöver vara svårt eller kosta en förmögenhet, det finns alltid något att ta med sig in från naturen. Speciellt under vår ljuva grönskande tid - men  också hela året om. Jag hoppas på att inspirera och få dig att våga börja skapa - det är ju så otroligt givande. Spelar ingen roll vilken nivå du är på - vi gör det helt för vårt välmående! Så med det sagt säger jag - Välkommen till ENGBY GARDEN & Blomstrande Vardagslyx !

 //Therese


HÖSTENS DATUM -21

HÖR AV DIG/ER FÖR DATUM !!

2 tim inkl fika efter årstid samt allt material

minst 4 - max 10 pers.

(betalning sker med Swisch eller bankkonto som fås vid bokning - ev allergier meddelas vid bokning) boka nedan eller mejla [email protected]

795:-

Boka här

Blomstrande Vardagslyx -

 Krans efter årstid

.Låt oss skapa med blommor och vad naturen ger! Tycker du om blommor, har du drömt om att lära dig hur man binder kransar - då har du kommit helt rätt! Vi sjunker in i kransarnas härliga värld för en stund och vi använder det som finns i säsong. Jag hoppas på att inspirera och få dig att fortsätta utforska - det är ju så otroligt givande. Vi gör det helt för vårt välmående & jag ser fram emot att få språka, med Er -  det blir en mysig stund här på Engby Garden att bara vara och njuta. 

Välkommen till Blomstrande Vardagslyx !

 //Therese

HÖSTENS DATUM - 21

HÖR AV ER/DIG FÖR DATUM

2 tim  inkl fika efter årstid samt allt material

minst 4 - max 10 pers.

(betalning sker med Swisch eller bankkonto som fås vid bokning - ev allergier meddelas vid bokning)boka nedan eller mejla [email protected]

795:-

Boka här

Blomstrande Vardagslyx -

 Möhippa

Ska Du ordna en möhippa för någon eller gifta dig själv -  Kom då till mig på Engby Garden för en mysig stund, kanske sitter vi i uterummet, eller mitt i trädgården om vädret tillåter, eller kanske börjar vi med en mysig brasa framåt höstkanten vilket som, skapar vi med blommor som är i säsong & vad naturen ger! Jag hoppas på att inspirera, lära Er hur man binder buketter i spiralteknik, eller så kanske det är dags för kransar, eller rent av öva på brudbukett... Vad vi än gör hoppas jag  på att få dig  fortsätta utforska blomstrens magiska värld - det är ju så otroligt givande.  Jag ser fram emot att få språka, med Er & höra allt om förberedelserna inför stundande bröllop -  det blir en mysig stund här på Engby Garden ...att bara vara, stanna tiden några timmar och njuta innan den stora dagen är kommen! 

Varmt Välkommen

 //Therese

 

2,5 tim  inkl enklare måltid, fika efter årstid eller Bubbel & Snacks samt allt material - 

minst 4 - max 10 pers.

(betalning sker med Swisch eller bankkonto som fås vid bokning - ev allergier meddelas vid bokning)boka nedan eller mejla  [email protected]

1275-

Boka här

Se en snutt från Engby Garden - när allt är i full blom

Följ oss på Instagram -

 det ser vi fram emot

Till webshopen


Besök gärna vår webshop med fina presenter att ge bort

0