Kontakt & Orderinfo

Kontakta oss Gärna

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Kontakt & Företagsuppgifter

ENGBY GARDEN

 Therese Kesselfors

Vereliusvägen 37

168 53 Bromma


Mob:

 +46 76 08 26 135


Mejl: [email protected]


Registrerad och godkänd för F - skatt



Ni når oss :

Vardagar 09::00-17:00

Helger 10:00-12:00 (men ring såklart om ni har ett brådskande ärende, som inte kan vänta)


Vi kollar av mejlen kontinuerligt, så prova även nå oss där (se ovan)


Semesterstängt mellan

6 juli - 3 aug 



Order

- Orderbekräftelse skickas inom 24 timmar  vardagar

- Minsta ordervärde 675:-

- "Set up" från 2000:- 

Kvalitetsgaranti

- Alltid färska blommor beställda och hämtade direkt från blomleverantör

- Högsta kvalité på utförande av tjänster

- Vid alla koordineringsuppdrag jobbar vi alltid snabbt och effektivt

Betalningsvillkor

- Betalning sker mot faktura eller Swisch

- Konto: fås vid betalning

- Utebliven betalning medför påminnelseavgift

på 60:- + ränta på 8%

- Om du köper någon av våra tjänster betalar du 50% av totalbeloppet i bokningsavgift när du beställer, som sen dras av på slutfakturan.

- Hyrda föremål betalas innan avhämtning, samt återlämnas på angivet slut datum enl ö.

Integritetspolicy.

- All behandling av personuppgifter från Engby Garden sker i enlighet med Daaskyddsförordningen (GDPR). Engby Garden samlar in och sparar de personuppgifter som du själv uppgett i kontaktformuläret eller annan information som du lämnat till oss via mejl mm

 Gällande butik och beställning

 LEVERANSTIDER

- Leveranser inom Sverige.  
Leveranstiderna ligger på 5-7 vardagar (oftast går det fortare än så). - Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då det är hög belastning p g a hög orderingång, lagerslut, förseningar m.m.

- Brickor leverans inom ca 3-5 vardagar.

Tyvärr kan jag inte erbjuda expressleverans av posters då tryckeriet har sina leveranstider. Men jag mailar gärna en visningsbild så ni har något att visa om det är en present. Kontakta mig så fixar jag det så fort som möjligt! 


- BETALNINGSSÄTT

- Du betalar smidigt och säkert med Paypal och du behöver inte skapa konto för att handla. Det funkar med olika typer av kort som ex. Visa

 - Order/kvittonumret får du i orderbekräftelsen som skickas till den e-postadress du uppgav vid beställningen. Din order börjar behandlas när Therese by Engby Garden Design mottagit din betalning.


LEVERANS

- När du beställt och din produkt kommit till utlämningsstället får du ett mail/sms från Posten när paketet skickats och ytterligare ett när paketet finns att hämta hos närmsta postombud. Får du ingen avisering per SMS (i undtantagsfall per brev) inom några dagar från att ditt paket skickats från oss så kontakta oss så spårar vi paketet. Frakten är för kort/bokmärken 29:- och skickas INTE med spårbar frakt. Frakt övriga produkter 65:- 

- leverans inom Sverige

- Beställningar som inte hämtas från postombud går i retur till Therese by EG Design. De som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift för närvarande 250:-

Ångerrätt & Återköp

- Då vissa tjänster/produkter tillverkas, planeras och utformas efter era särskilda önskemål och personliga stil går inte ångerrätt eller återköp tillämpa på redan inköpt material, eller redan beställda blommor

- Avboka beställda tjänster senast 1 mån innan avhämtning annars debiteras hela beloppet

- vid avbokning före 1 mån återbetalas ej det som betalades vid beställningen 

Reservation

- Vi reserverar oss för prisändringar på

marknaden, skrivfel samt systemfel

- För att värna om miljön försöker vi i största möjliga mån beställa blommor i säsong, samt ta ett billigare likvärdigt alternativ om möjligt

- Genom att frivilligt registrera dina personuppgifter (namn, tele nummer och email) på Engby Garden samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa

När du besöker Engby Gardens hemsida kan du bli länkad till andra webplatser där personuppgifterna som samlas in ligger utanför vår kontroll. Policys från andra webplatser, har alltså inget samband med Engby Garden, utan får stå för dom . 

 - Är din vara trasig eller felaktig ska du meddela det​ inom 7 dagar efter leverans till [email protected] - undantagsvis om emballaget är skadat vid leverans då är det Postnord du ska vända dig till. www.postnord.se


 - Brickor

14 dagars returrätt. Köparen betalar returfrakten. När vi återfått en hel och ren vara betalas pengarna tillbaka. (Obs! enbart returrätt på brickor)



- Alla illustrationer och bilder tillhör Therese by Engby Garden Design - vill ni använda dessa i någon form, kontakta mig (Therese) på mejl för offert

- Åldersgräns för beställningar
 Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss.


PRISER

Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Som standard visas priserna inklusive moms. Fraktkostnaden läggs sedan till i totalkostnaden innan du bekräftar din beställning.

GDPR

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Den 25 maj börjar en ny dataskyddsförordning att gälla i hela EU - General Data Protection Regulation (GDPR). GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL) och innebär en del förändringar, framförallt stärks dina rättigheter som individ när det gäller hur företag får behandla dina personuppgifter.

Du ska enkelt kunna ändra dina uppgifter. Du får gärna ta kontakt med oss för att veta vilka uppgifter vi har om dig. Du ska kunna bli borttagen som kund. Med undantag: När du har en pågående order som ännu inte har skickats eller endast delvis har skickats, samt om du har en obetald skuld hos oss, oberoende av betalningsmetod. Du skall i första hand vända dig till [email protected] för att bli borttagen eller få information om vad vi har sparat om dig.

Hur lagrar vi dina uppgifter och varför?

Vi samlar bara vanliga uppgifter som för- och efternamn, e-post, adress, postnummer, ort, land och telefonnummer för att endast kunna ta emot och leverera din beställning.

Uppgifterna används inte till något annat.

Boka oss i tid - så vi är tillgängliga ditt/ert datum